Hiss


Nu kommer veckans hissar:



Hissar dessa för att jag har förra årets model av dessa och tänker köpa dessa för att jag älskar mina gamla plus att dom ligger etta på populäritets listan på hooks.se


hissar detta tränset för att det e skit snyggt köpte det i dag fasst i svart pågen kommer bli snygg i det :P



skit bra handskar skulle köpt dom i dag men mamma sa att det räckte med tränset (för vi skulle till familia) men jag ska köpa dom sen nästa gång jag kommer dit



Hissar dessa för dom e snygga och bekväma



Diss


nu kommer veckans diss:





jävligt fula kläder handlar bara det märket i KLÄDER om jag måste samma med hjälmar




Dissa färgen på dessa var och provade sånna här i dag så fula



behöver jag säga mer än töntigt?



Dissar denna fula jacka



hemma igen<3

hej som sagt så har jag varit i väg i dag först åkte vi till hööks och jag köpte ett nytt träns till pågen sen åkte vi till familia och åt på machdonalds (stavning) sen köote vi glass men så gick strömmen på hela familia så det blev ganska mört men där satt vi och åt glass hehe sen när vi skulle hem gick jag in på ur&penn så köpte jag en väkarklocka så jag kommer upp lättare på mornarna.


detta tränset köpte jag :P


Ny mobil

Idag kom min nya mobil jag är inne på internet från den nu för jag är på familia nu men jag skriver mer sen :p

Yes!!!

hej ni undrar nog varför jag skrivit hoppas och sånt jo det e så att jag har hittat en häst till nu som jag ska provrida någon dag denna veckan så det e därför som jag e så glad hehe men vem skulle inte va glad men i går asså måndags så red jag pågen han lös som en sol när jag hämtade han i hagen för då fattade han att jag skulle rida sen när jag kom med sadlen så blev han överlycklig hehe . så när vi red längds med en väg så kommer det en skit stor lastbil som jag med hjälp av armarna saktar ner och han va snäll och saktade ner men när pågen upptäkte att det va en lastbil som kom ( den kom bakom oss) så blev han lite rädd så först försökte han trava iväg från den hehe med misslyckat ressultat så då bar det av ner i ett dike hehe (kul). Men vi red in i skogen sen så när vi skulle trava så den andra hästen som var framför (för jag red inte ut själv) den var snabbare (för den var en travare så den började trava travare trav asså tävlings trav)  så då försökte han galoppera ikapp men det fick han inte för mig men sen när vi skulle hem så lät jag han galoppera och det tyckte han va kul och skönt att sträcka på benen  sen hände det väll inte så mkt mer.


sen i dag så när vi skulle kolla hästarna i hagen så hade den ena en stor nordsvensk hade försvunnit så jag gick och letade efter han i hagen (för det e en stor skogs hage) så hittade jag han längst in och så gick jag fram och klappade han så följde han med mig till grinden på andra sidan där mamma och dom anndra hästarna väntade så fick jag leda hem han för han e gammal och det e inte likt han att trava och sånt i hagen så nu står han vid huset där mamma jobbar men det vissade sig att det e min häst (pågen) som jagar han hela tiden och det e därför som han går och gömmer sig så han har det bättre i den andra hagen där han slipper pågen men det va allt för i dag :P


Hoppas<3

Vi ska fixa det på något vis det lovar jag skriver senare vad det handlar om <3

Hej Hej

 Men asså det fins en sak jag hatar mest av allt och det e dom som e mot varmblod dom kan dra åt helvete. Det e en sak om man inte tycker om dom som ridhäst men dom som säger en massa skit om dom att tex att man hellre rider på en åsna och sånt trams det årkar jag inte med dom e perfekta ridhästar om man orkar och e tillräkligt DUKTIG till att lära dom dressyr och hoppning. Och dom som skriver dumt om dom e nog inte tillräkligt duktiga så dom borde lära sig läsa bättre om hästar och inte snacka skit förren dom sett en duktig ryttare som rider ett varmblod!

hej hej

Har precis blivit klar med att hjälpt hannah med att olja sitt staket så nu e det blogg och bdb som gäller :P vad tyckte ni om mina hissa och dissa komentera så jag vet och glöm INTE att skriva en fråga till mig under frågor och svar!!!

Diss


vekans dissar:



jag dissar dressyr för det e trist och snobbigt



jag dissar färgadesadlar för det e fult som f**n




jag dissar kandar för det e fan synd om hästen !


Königs stövlar fula som fan!!
 










 

 


hiss


Veckans hiss:




Jag hissar trenton för det e en bäkväm och snygg ridstövel


jag hissar HOPPNING stort för det e den bästa grenen i ridsport!!!





varmblodig travare hissar jag stort för det e en underbar ras med perfekt psyke som kan bli vad man gör den till:D




jag hissar även foxfire pälsglans för det en av de bästa sorterna man kan få tag i och det luktar gott och gör manen fri från smuts och tovor snabbt jag föreslår starkt dette !!







Det var allt från denna veckan Nästa vecka kommer mer hiss och diss

hiss eller diss?


jag ska börja med hiss eller diss :D

Frågor och svar :D

Skriv frågor till mig så kommer svaren snart :)

Skriv frågor! vill ha många! :D


Bilder!!


Sötis<33


Sötis!

Fint hopp!


Fint hopp ! XD



Oups! så kan det gå haha XD



Vi Älskar Hoppning!


Godmorron :D

Jag har sovit över hos min kompis hannah (Hoppflickan.blogg.se) vi va uppe till 02.00 och fixade med våra bloggar och sånt sen gick vi upp kl. 07.30 så cyklade vi till stallet där hannah har sin sommar häst och skulle släppa ut hästarna. När vi kom fram va hästarna ute redan så vi blev iriterade efter som vi va trötta så hade vi gått upp i onödan men hannah fixade mat till han sen cycklade vi hem igen så satte vi oss vid datan men nu så sover hannah igen så här sitter jag själv :D Ska passa våra hundar i dag för att mamma ska till skånes djurpark med min syrra och några till.

Pågen<333

Gjorde denna bilden vad tycks? :D Det e min häst pågen på bild <333

Frågor och Svar

skriv frågor till mig som jag kan svara på senare :)

Pågen


Detta e då min häst pågen som jag har haft i ett halv år och han e 3 år ska fylla 4 år i september och Han e en korsnings ponny mellan Ardenner,nordsvensk,shettis och welsh ponny och han ÄLSKAR att hoppa han har hoppat 80 cm med mig men dressyr tycker han e trist men han kan skänkelvikning och framdels vändning och gå ner på tygel .Han e jätte lättlärd och jag red in han på 3 dagar han hade ALDRIG haft någon på ryggen och han tyckte det va okej att det satt någon där och styrde och ställde hehe så som han ser ut på bilden såg han ut när jag fick han har inga nya bilder på denna datan så det kommer nya bilder senare.

Äntligen

Hej äntligen har jag blivit klar med att fixa till min blogg så den ser fin ut vad tycks ?

Jag ska mest skriva om hästar men annat oxå men jag behöver hjälp vad vill ni läsa om skriv en kommentar till mig om vad ni vill läsa om och ställ gärna frågor för jag ska ha något som heter frågor & svar så skriv frågor till mig så kommer det svar på dom sen. Ha det gött :P


RSS 2.0